Informatie voor standhouders

U bent van harte welkom als hobbyist, amateur-marktkramer, of curiosaverkoper op de Meerse Markt. Alle koopwaar, voor zover binnen de wettelijke regelingen, zijn welkom (curiosa, rommel, kunst, groenten, fruit, eigen werk, muziek, …) We benadrukken wel dat het niet om beroepsactiviteiten mag gaan. Indien u twijfelt of u op de markt past, neem dan vooraf even contact op bovenstaand adres.

Voertuigen dienen van de markt verwijderd te worden uiterlijk om 8u30. Er is ruime parkeergelegenheid voor alle soorten van voertuigen en aanhangwagens in de onmiddellijke nabijheid.

U brengt zelf al uw kraambenodigdheden mee. Dranken zijn aan democratische prijzen te verkrijgen in het lokaal van de St.Jorisgilde of in jeugcafé De Mussenakker.

De markt loopt in principe van 9u00 tot 12u00. Om organisatorische redenen vragen wij u om uw stand opgesteld te hebben om 8u30. Vanaf 7u00 zijn er enkele mensen van de organisatie aanwezig die u helpen een geschikte plaats te vinden. Kom liefst niet vroeger.

De organisatie behoudt het recht om de standhouder te laten verplaatsen.

Het standgeld is … GRATIS

De markt is op de eerste plaats een gezellige bedoening, ook onder de marktkramers. Wees dus loyaal tegenover bezoekers en marktkramers.

De organisatie "Dorpsraad Meer - werkgroep Meerse Markt" kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen of beschadigingen.